Snapchat verilerimi nasıl silerim?
Yanıtlar
Yol 1. Snapchat Verilerini Tek Tıklamayla Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirim?
Yukarıda bahsettiğimiz gibi Snapchat verilerini kalıcı olarak silmenin 2 yolu vardır. Hesap silme ve bazı üçüncü taraf iPhone veri silicilerinin yardımıyla yapabilirsiniz. En çok önerilen yol, elbette, üçüncü taraf araçları kullanmaktır. iMyFone Umate Pro'nun herhangi bir sınırlama olmaksızın en etkili yol olduğunu kanıtladık. Veri gizliliğinizi koruyabilir ve Snapchat'i kalıcı olarak silebilir.
- Tek tıkla silme : Tüm mesajlar, hikayeler ve resimler sadece 1 tıklama ile silinebilir.
- Anında silme : Tüm içerikleri hemen, 24 saat veya 30 gün gecikme olmaksızın silebilir.
- Hesap silmeyi silmek gereksiz : Verileri kalıcı olarak silme amacını gerçekleştirmek için hesabı sonsuza kadar silmeye gerek yoktur.
- Snapchat parçalarını sil : Gizli Snapchat parçaları bile tespit edilebilir ve silinebilir.
Yol 2. Hesabı Silerek Snapchat Verilerini Kalıcı Olarak Silme - Tavsiye Edilmez
Siz de hesabınızı silerek Snapchat verilerini kalıcı olarak silmenin yolunu denemek isterseniz. Burada da sizin için rehber var. Ancak şunu da belirtmeliyiz ki: Snapchat hesabınızı sildiğinizde, üzerindeki veriler 30 gün kalacaktır. Bu süreden sonra hesabınızı sonsuza kadar kaybedersiniz. Dolayısıyla gizliliğin sızması riski hala var ve bu yüzden bu yolu önermiyoruz.
- Herhangi bir web tarayıcısında Snapchat Desteğine gidin. Safari'yi iPhone veya iPad'inizde bile kullanabilirsiniz.
- Snapchat kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
- Gönder'e tıklayın
- Bir sonraki sayfada kullanıcı adınızı ve şifrenizi tekrar girin.
- Devam'a tıklayın.
- githttps://accounts.snapchat.com/accounts/delete_accountherhangi bir tarayıcıdan (hesabı gerçek uygulamadan silemezsiniz).
- Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
- Robot olmadığınızı onaylamak için kutuyu işaretleyin.
- "Giriş yap"ı seçin.
- Kullanıcı adınızı ve şifrenizi bir kez daha girin.
- En alttaki "Hesabımı sil" i seçin.
- Bitirdiniz! Snapchat, geri dönmek istemeniz durumunda tüm verilerinizi 30 gün boyunca saklar. Bu durumda, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için tekrar oturum açmanız yeterlidir.