Jak usunąć moje dane Snapchata?
Odpowiedzi
Way 1. Jak trwale usunąć dane Snapchata jednym kliknięciem?
Tak jak wspomnieliśmy powyżej, istnieją 2 sposoby trwałego usunięcia danych Snapchata. Możesz to zrobić za pomocą usuwania konta i niektórych gumek danych iPhone'a innych firm. Najbardziej zalecanym sposobem jest oczywiście użycie narzędzi innych firm. Udowodniliśmy, że iMyFone Umate Pro to najskuteczniejszy sposób bez żadnych ograniczeń. Może chronić prywatność danych i trwale usunąć Snapchata.
- Usuwanie jednym kliknięciem : Wszystkie wiadomości, historie i zdjęcia można usunąć jednym kliknięciem.
- Natychmiastowe usuwanie : może teraz usunąć całą zawartość bez 24-godzinnego lub 30-dniowego opóźnienia.
- Niepotrzebne do usunięcia konta : Nie ma potrzeby usuwania konta na zawsze, aby zrealizować cel trwałego usunięcia danych.
- Usuń fragmenty Snapchata : nawet ukryte fragmenty Snapchata można wykryć i usunąć.
Way 2. Jak trwale usunąć dane Snapchata, usuwając konto - niezalecane
Jeśli chcesz również wypróbować sposób na trwałe usunięcie danych Snapchata, usuwając swoje konto. Tutaj też masz dla Ciebie przewodnik. Należy jednak zauważyć, że po usunięciu konta Snapchat dane na nim będą przechowywane przez 30 dni. Po tym okresie stracisz swoje konto na zawsze. Dlatego nadal istnieje ryzyko wycieku prywatności i dlatego nie zalecamy tego sposobu.
- Przejdź do obsługi Snapchata w dowolnej przeglądarce internetowej. Możesz nawet używać Safari na iPhonie lub iPadzie.
- Wprowadź swoją nazwę użytkownika i hasło Snapchata.
- Kliknij Prześlij
- Na następnej stronie wprowadź ponownie swoją nazwę użytkownika i hasło.
- Kliknij Kontynuuj.
- Iść dohttps://accounts.snapchat.com/accounts/delete_accountz dowolnej przeglądarki (nie można usunąć konta z rzeczywistej aplikacji).
- Wprowadź swoją nazwę użytkownika i hasło.
- Zaznacz pole, aby potwierdzić, że nie jesteś robotem.
- Wybierz „Zaloguj się”.
- Wprowadź ponownie swoją nazwę użytkownika i hasło.
- Wybierz „Usuń moje konto” do końca na dole.
- Gotowe! Snapchat będzie przechowywać wszystkie Twoje dane przez 30 dni, na wypadek, gdybyś chciał wrócić. W takim przypadku po prostu zaloguj się ponownie, aby ponownie aktywować konto.